Fliserens og imprægnering

Fliserens og imprægnering

PROFESSIONEL FORNYELSE AF DINE FLISER

PROFESSIONEL FORNYELSE AF DINE FLISER

BESTIL NU

Priser fra

29kr

pr. m2

Fliserens – Trænger fliserne i haven til en kærlig hånd?

Foråret melder sin ankomst, lange lyse aftener venter – men der er grå pletter overalt i haven. Når fliserne har mistet sin oprindelige farve og er fyldt med grågrønne alger, er det på tide at få renset terrassen. Du har fået besøg af husejerens værste ven: flisepest.
Med tiden angribes fliser af alger, mos og flisepest, der får stenene til at se ujævne og farveløse ud. Med tiden vil flisepesten dække større og større arealer af dine fliser, hvis det får lov at gro til. Men du behøver ikke skifte havefliserne ud. Vi har mange års erfaring med både algebekæmpelse og fliserensning, og vi udfører flisebehandlinger i haven, indkørslen og på terrassen allerede inden for to uger efter bestilling.

Læs hvad vi kan gøre for din fliser her.

FØR FLISERENSEFTER FLISERENS
BESTIL FLISERENS

4 gode grunde til at få renset fliser

  • Farveløse flisearealer bliver flotte som nye
  • Professionel fliserens er let og mere miljøvenligt end at lægge nye fliser
  • Med imprægnering vil fliserne være snavs- og vandafvisende i op til 10 år
  • Forhindrer at overfladen frostsprænges og nedbrydes
  • Farveløse flisearealer bliver flotte som nye
  • Professionel fliserens er let og mere miljøvenligt end at lægge nye fliser
  • Med imprægnering vil fliserne være snavs- og vandafvisende i op til 10 år
  • Forhindrer at overfladen frostsprænges og nedbrydes

Hvad er flisepest?

De kommer typisk på grund af vejr- og vindforhold og kendes som blomsterlignende udvækster på fliser, sten og planker i enten gule, grønne, hvide eller sorte nuancer. Flisepesten er ikke afhængig af organisk næring og kan gro på både klipper, bark, hustage og havefliser.

Hvor der er fugt og skygge, er der flisepest. De findes ofte på fliser nord for huset eller under skyggefulde træer i haven. Det danske klima er fantastisk for flisepest, for her er både fugt og skiftevis sol. Efter de skærpede miljøkrav til landbrug og energikraftværker har nedsat mængden af svovl i luften, oplever flere husejere at flisepesten er flyttet ind i haven. Den er et tegn på et sundt miljø i naturen omkring os, men for fliser kan den hurtigt forårsage frostknækkede sten og lavere ejendomspriser. Jo før den bekæmpes, jo lettere er den at få bugt med. Du kan læse mere om flisepest her 

FØR FLISERENSEFTER FLISERENS

FÅ ET RENT TILBUD

Sådan renser vi dine fliser

Når fliserne får flisepest, sidder svampen helt nede i fliserne. Algernes rødder sætter sig fast i de fugtige overflader og skaber små revner, der kan frostsprænge fliserne – eller spreder sig til plankeværk og husmure. Derfor kræver fliserne en professionel fliserens i god tid inden skaden er sket.

Først renser vi fliserne med en nænsom hedvandsrenser for at løsne mos, alger og snavs fra overfladen. Ved hjælp af maskinens dyser får fliserne et let tryk af vand og børste, som skåner fliser fra erosion. Når fliserne er fri for overfladebelægning, skyller vi efter med rent vand og algebehandler med AlgeFri N og Neutralon – Danmarks to eneste miljøgodkendte skum, der desinficerer stenene i dybden og fjerner algerne.

De rene fliser imprægneres med en nanoteknologisk forsegling af fine partikler, der trænger 1,5 cm ned i flisen og gør overfladen vandafvisende. Det fjerner flisepestens næringsholdige grobund og gør fliserne så gode som nye – og helt rene mange år fremover.

Sådan beskytter du bedst dine fliser mod dansk vind og vejr – og flisepest.

Hvad skal jeg vide om fliserensning?

Du kan bestille professionel fliserens hele året rundt fra februar til november, alt efter vejret. Afrensning og algebehandling af fliser udendørs er mest effektivt i plusgrader og uden regn eller for kraftig blæst.

Du behøver ikke at kende det præcise antal m2 for dine fliser, når du bestiller – vi laver altid en kontrolopmåling, når vi kommer forbi eller aftaler med dig, hvis vi skal hjælpe med en vurdering.

Det er ikke nødvendigt at være hjemme, når vi ordner din have eller terrasse. Så længe vi har adgang til fliserne og vand, hvis vores medbragte 500 liter ikke rækker, skal vi nok klare resten. Du skal heller ikke tænke på oprydningen. Vi klarer afvaskningen af have og hus efter fliserensningen – så længe havemøblerne er pakket ind og sat i god afstand, inden vi går i gang.

Når fliserne renses, vil fugemassen blive vasket væk. Derfor tilbyder vi sand eller stenmel til fornuftige priser, som vi gerne leverer til dig. Du skal bare huske at oplyse det til os inden fliserenseren kommer på besøg.

Vi udfører fliserens på hele Sjælland – og kommer allerede inden for to uger af din bestilling.

Hvorfor vælge professionel fliserensning?

Mange køber deres egen højtryksrenser i byggemarkedet for derefter at opleve deres fliser blive porøse og smuldre. Det høje tryk ødelægger fliseoverfladens belægning og gør den åben for frostsprængninger og angreb fra alger og lavsvampe som flisepest. Det bliver en dyr fornøjelse at udskifte hele terrassen.

Når du bestiller en professionel fliserensning, passer vi godt på din terrasse og have. Vi renser kun med de bedste hedvandsrensere på markedet og anvender Danmarks eneste miljøgodkendte algesæber, der ikke skader blomsterbedene. Til rensningen bruger vi en 30⁰ vinkel med 50 cm spuleafstandsteknik, der beskytter fliserne mod slid.

Er dine fliser i den begyndende fase med flisepest, kan en algebehandling for det meste være nok. Det klares for omkring 899,-  op til 200m2. Når først flisepesten er trukket ned i fliserne, kræver det en grundig rengøring med 90⁰ varmt hedvand, der går i dybden på fliserne for at slå flisepesten ihjel. Fliserensning koster 29,- pr. m2 – og vi giver gerne en særskilt prisvurdering til din flisebehandling.

Efter rensning er flisernes overflade helt åben og sårbar. Med en nanoteknologisk imprægnering fugtsikrer vi dine fliser for 30 kr m2 mod fremtidige flisepestangreb, bringer farverne tilbage og forlænger deres levetid. Vi garanterer flotte fliser i op til 10 år, når du vælger at algebehandle mindst én gang årligt hos os. Det kan hurtigt betale sig at vælge eksperthjælp.

Vi kører ud til hele Sjælland og udfører effektiv fliserens til en god pris – inklusiv fliserådgivning.

Fliseimprægnering der holder

Når fliserne har fået en effektiv hedvandsrens, vil det øverste stenlag være spulet væk. Nu ser flisen ud som ny – men lad dig ikke narre. Den åbne flise er langt mere modtagelig for fugt og kan suge en stor mængde vand i løbet af vinteren, der gør den til et paradis for nye alger og lavsvampe.

Med imprægnering forsegler vi flisen i et særligt UV-beskyttende lag, som stadig er åndbart for stenen. Partiklerne arbejder ved at synke 1,5 cm ned i underlaget og beskytte materialet indefra. De afgiver en naturlig harpiks i flisens porer, som hærdes til en usynlig beskyttelsesbarriere. Det er betydeligt stærkere end den hinde, som fliseproducenten er pålagt fra produktionen – og det gør overfladen helt snavs- og vandafvisende fremover. På den måde kan fugtafhængige alger og flisepest ikke længere slå rod i flisen.

Der findes to slags imprægnering til dine fliser: den vandbaserede og den nanobaserede.
Den lidt dyrere nanobaserede imprægnering holder længere end den vandbaserede og giver ofte en perlende effekt på fliseoverfladen. Vi anvender begge typer imprægnering i Ingen-alger.dk og finder sammen med dig ud af, hvad der egner sig bedst til din terrasse og have.

Imprægneringen giver dine havefliser modstandskraft og gør det lettere for dig at holde dine fliser pæne og indbydende året rundt. Derfor tilbyder vi altid en effektiv serviceaftale til en god pris, når vi har udført fliserensning på dine fliser. Med en vedligeholdende årlig algebehandling giver vi 10 års garanti, når du vælger nanobaseret imprægnering.

Et miljøsikkert valg

Naturen er vigtig for os. Derfor anvender vi kun rensemidler, der er 100% biologisk nedbrydelige. Vores sæbeskum til rensning er Danmarks eneste miljøgodkendte algefjernere, AlgeFri N og Neutralon – og vi anvender kun de mest effektive hedvandsrensere på markedet. Vi bruger særlige dyser til rensning, som opererer på 70-300 bars tryk, der kan justeres efter dine flisers hårdhed og materiale. Det sparer ikke kun på vandet, men også på dine fliser, så de kan holde mange år fremover.

Derfor er din have i de bedste hænder, når vi renser terrassen – selv hvis potteplanterne får et stænk sæbevand. Med vores 10 års garanti på nanobaserede imprægnering, sikrer du et langvarigt resultat med helt rene fliser, der kun kræver én årlig algebehandling.

Gør miljøet en tjeneste og giv dine fliser en omgang fliserens inden du bestiller nye. Det sparer på naturens ressourcer – og kan sættes direkte på håndværkerfradraget.

Følg os

Ekspert Sami Sleiman

Ekspert i Fliserens at Ingen-Alger.dk
Sami har arbejdet med rens af fliser og algebehandling i mange år og kender til alle de problemer, der kan give grimme fliser. Mange års erfaring gør Sami til Eksperten, når du skal have renset fliser eller foretaget en algebehandling.
Ekspert Sami Sleiman
Følg os

Latest posts by Ekspert Sami Sleiman (see all)