Imprægnering af fliser. Hvorfor ?

Efter en fliserens anbefales det og imprægnere sine fliser for at få et holdbart resultat der holder i mange år frem. Men hvorfor er det man imprægnere fliserne. Jeg vil nu poste fire gode grunde til hvorfor du skal vælge og imprægner dine fliser.

  • Dine fliser holder sig pænere i længere tid
  • Dine fliser bliver beskyttet mod frostsprængninger
  • Din fliser bliver mere afvisende over smuds og snavs
  • Dine fliser for en beskyttende hinde som er bedre end den som er pålagt fra producenten af fliser
Imprægnering af fliser

Imprægnering af fliser efter fliserens

Når fliserne er blevet renset med højtryk vil det øverste lag være blevet spulet væk, og flisen vil dermed være helt åben. Fliserne vil se pæne og nye ud, men udseendet vil snyde. Vælger du ikke og imprægnere dem vil du stå med et endnu større problem inde for et år eller to. Når fliserne er nyrenset og ikke bliver imprægneret vil alger og flisepest have gode forhold for at udvikle sig, dette kan ske meget hurtigt. En åben fliser er modtagelig over fugt og suger en masse vand i løbet vinteren, og dermed har du de rette forhold for alge og flisepest.

Derfor skal du imprægnere dine fliser.

Når du imprægnere flisen vil den få et beskyttende lag som forsegler flisen, men som stadig vil være åndbar. Dermed vil alger og flisepest have svært ved og få rod i flisen og dermed vil det kun ligger overfladisk på flisen hvilket gøre det meget letter og vedligeholde fremadrettet.

Hvilken slags imprægnering skal man bruge ?

Der findes to slags imprægneringer den vandbaseret og nanobaseret. Forskellen på disse to er er at den nanobaseret imprægnering holder længe og giver en perlende effekt på nogle slags fliser. Den nanobaseret imprægnering er dog også dyre end den vandbaseret imprægnering.  Hos Ingen-alger.dk bruger vi begge imprægneringer og finder ud af i samarbejde med kunden hvilken der bedst egner sig.

Vedligeholdese af fliserne med imprægnering efter fliserens

Har du valgt og imprægner dine fliser er det nu let for dig og holde dine fliser pæne igen. Det eneste der skal til er en årlig algebehandling af arealet. Dette kan du selv gøre eller lade et professionelt firma som os gøre for dig. Når man har fået udført fliserens af os vil du altid få et tilbud på en serviceaftale. Ved oprettelse af en serviceaftale bestående af en algebehandling af de rensede fliser giver vi garanti på 5 år på den vandbaseret, og 10 år på den nanobaseret imprægnering.

I videoen nedenunder kan du se forskellen på fliser der er imprægneret eller ej. Den første flise er ikke imprægneret med noget. Den anden flise er imprægneret med en vandbaseret imprægnering. Den tredje er imprægneret med en nanobaseret imprægnering. Vres favorit er helt klart den nanobaseret imprægnering.

Se hvor effektiv vores imprægneringer er. Tre sprit nye fliser. Den første er ikke imprægneret. Den anden er imprægneret med en vandbaseret imprægnering og den tredje flise er imprægneret med en nanobaseret imprægnering😊

Slået op af Ingen Alger – Fliserens, Algebehandling og imprægnering i 7. maj 2018

Følg os

Ekspert Sami Sleiman

Ekspert i Fliserens at Ingen-Alger.dk
Sami har arbejdet med rens af fliser og algebehandling i mange år og kender til alle de problemer, der kan give grimme fliser. Mange års erfaring gør Sami til Eksperten, når du skal have renset fliser eller foretaget en algebehandling.
Ekspert Sami Sleiman
Følg os

Latest posts by Ekspert Sami Sleiman (see all)