Facaderens og Imprægnering

Facaderens og Imprægnering

PROFESSIONEL FORNYELSE OG SIKRING AF DIT HUS

PROFESSIONEL FORNYELSE OG SIKRING AF DIT HUS

BESTIL NU

Priser fra

29kr

pr. m2

Facaderens

Når du går en tur i byen, vil du ofte opleve, at mange facader på bygninger i byen ikke er så pæne længere. Desværre sker det, at mos og alger sætter sig på facaden, hvilket bestemt ikke er et kønt syn. Men det danske vejr er desværre af en sådan art, at det kan være meget svært at undgå disse uheldige bevoksninger.

Vi har mange års erfaring med at fjerne mos og alger fra facader, så din butik eller din bolig igen kan blive pæn at se på. I det følgende kan du læse mere om, hvad vi tilbyder, og ikke mindst hvilke fordele det giver dig, at du tænker på at holde din facade i god form.

FØR RENSEFTER RENS
BESTIL FACADERENS

4 gode grunde til at få renset og sikret din facade

  • Huset får det pæne udtryk det havde da det var nyt
  • Sikre dit hus imod frostskader og ødelagte ydervægge
  • Med imprægnering isoleres dit hus bedre
  • Forlænger levetiden på dit hus
  • Huset får det pæne udtryk det havde da det var nyt
  • Sikre dit hus imod frostskader og ødelagte ydervægge
  • Med imprægnering isoleres dit hus bedre
  • Forlænger levetiden på dit hus

Facaderens er en klog investering

Udover at facaderens er en god måde at få facadens pæne udtryk tilbage på, har en facaderens også nogle andre fordele, som du skal være opmærksom på. Husk på, at alger og mos indeholder vand. Det betyder, at disse om vinteren i frostvejr kan udvide sig. I de værste tilfælde betyder det, at din bygning får skader, som det kan koste mange penge at genoprette.

Når du sørger for at få fjernet mos og alger, slipper du for at spekulere på, om din bygning får skader. Men på samme tid opnår du også en højere grad af isolering af din facade – specielt hvis du efter en facaderens også efterfølgende får foretaget en imprægnering. Alt i alt betyder det, at du med en facaderens både kan spare penge og forlænge din facades levetid betydeligt.

Hvis du vælger at bede os om at rense din facade, vil vi nøje undersøge de behov, du har. Det betyder også, at vi vil vurdere, hvor ofte du har behov for at få renset facaden. På nogle bygninger rækker det med en behandling hvert andet år – mens andre facader skal tilses årligt. Det er blandt andet afhængigt af, hvilket miljø din facade udsættes for – og i hvor høj grad der er nogen naturlig beskyttelse af facaden.

Få et tilbud

Imprægnering af facaden yder maksimal beskyttelse

Når en facade skal renses for mos og alger og efterfølgende imprægneres, indebærer det normalt et stykke arbejde, der skal laves i flere etaper. Det gør vi, så du kan være sikker på, at arbejdet bliver udført ordentligt og kan holde til tidens tand. I første omgang vil vi fjerne det synlige skidt. Det kan være alger, mos og almindeligt snavs. Herefter vil vi rense din facade, så den har lige præcis den overflade, der er bedst egnet til at tage imod arbejdets sidste del. Nemlig imprægneringen.

Der er mange fordele ved at sørge for, at din facade er i god stand. Og hvis du ønsker den bedste løsning, skal du sørge for at få professionelle folk til at imprægnere din facade. En imprægnering svarer til den behandling, du giver et par nye sko. De sprøjtes med et stof, og på den måde er skoene i stand til at holde tæt. Vandet preller simpelthen af. Når du overfører disse egenskaber til en facade, har det helt åbenlyst nogle meget store fordele

For det første er imprægneringen med til at sørge for, at din bygning rent æstetisk kan beholde sit udtryk i længere tid. Den er simpelthen mere modstandsdygtig, da mængden af det vand, den optager, formindskes. Det betyder i øvrigt også, at du kan spare penge på din varmeregning, da en tør mur isolerer bedre end en mur, der er våd.

Pas på miljøet – det gør vi

I disse tider hvor der tales meget om at passe på miljøet, er vi aktivt gået ind i kampen for at minimere brugen af farlige kemi. Vi bruger i høj grad blot vand, og de produkter vi ellers anvender er godkendt og 100 % biologisk nedbrydelige.

Følg os

Ekspert Sami Sleiman

Ekspert i Fliserens at Ingen-Alger.dk
Sami har arbejdet med rens af fliser og algebehandling i mange år og kender til alle de problemer, der kan give grimme fliser. Mange års erfaring gør Sami til Eksperten, når du skal have renset fliser eller foretaget en algebehandling.
Ekspert Sami Sleiman
Følg os

Latest posts by Ekspert Sami Sleiman (see all)