De mest almindelig spørgsmål i forbindelse med fliserens.

Hvordan bestiller jeg en fliserens?

Du bestiller en fliserens via vores tilbudformular på vores hjemmeside, alternativt kan du ringe til os på 2550 4006 så hjælper vi dig.

Hvornår udføres fliserensen efter bestilling?

Normalt udfører vi fliserensningen inden for to uger.

Renser i fliser om vinteren?

Vi renser fliser fra februar og til november, alt efter vejrforhold. Vi renser ikke fliser i frostvejr.

Jeg kender ikke m2 på mine flise arealer?

Når du bestiller en fliserens bliver du bedt og et cirka antal af m2. Du kan sætte den på det du tror er mest rigtigt. Vi laver altid en kontrolopmålning. Alternativt kan du ringe til os så kommer vi ud og måler op.

Skal der være nogen hjemme i forbindelse med fliserensning?

Nej der behøver ikke være nogen hjemme, så længe vi har adgang til fliserne, terrassen osv.

Skal vi have adgang til vand?

Alt efter størrelsen på opgaven kan der blive brug for adgang til vand. Vi har selv en buffer med på 500 liter. Men forvent at der skal kunne trækkes vand.

Skal vi selv rydde og fjerne møbler osv?

Ja der skal være ryddet og gjort klar til fliserenseren. Havemøbler osv skal pakkes væk, eller sættes et sted hen hvor det ikke bliver ramt af beskidt vand osv.

Sviner det når der renses?

Det kan svine en del. Men vi vasker og rydder pænt op efter os.

Skal der nyt sand/stenmel i fugerne?

Ja når vi renser fliserne vil fugemassen blive vasket væk. Vi kan levere sand/stenmel til fornuftige priser. Dette skal oplyses inden fliserenseren kommer hos jer.

Er det nødvendigt med imprægnering?

Både og. Er huset sat til salg og i ønsker et bedre helhedsindtryk af jeres hus uden og bruge for mange penge, kan der fliserenses og algebehandles. Men ellers anbefales det altid og imprægnere efter en fliserens, da overfladen vil være helt rå og mere modtagelig over alger, mos flisepest.

Hvor længe holder jeres garanti på imprægnering?

Vi har valgt og sætte vores garanti på ti år, vi kunne sagtens fyre en salgstale af med 15 og 20 år garanti, men det vælger vi ikke og gøre da sandheden desværre viser noget andet. Ingen udendørs overflade kan holde sig pæne i så lang tid, selv om der algebehandles hvert år. For at opretholde vores garanti kræves det at der algebehandles minimum en gang om året af os.

Følg os

Ekspert Sami Sleiman

Ekspert i Fliserens at Ingen-Alger.dk
Sami har arbejdet med rens af fliser og algebehandling i mange år og kender til alle de problemer, der kan give grimme fliser. Mange års erfaring gør Sami til Eksperten, når du skal have renset fliser eller foretaget en algebehandling.
Ekspert Sami Sleiman
Følg os

Latest posts by Ekspert Sami Sleiman (see all)