Fliserens Ringsted

Giv dine fliser nyt liv – fliserens og imprægnering i Ringsted

Vi tilbyder professionel fliserens og imprægnering i Ringsted, og du kan altid vide dig sikker på at få lavet et stykke arbejde, som er af absolut topkvalitet. Vi er nemlig et hold af professionelle og dedikerede arbejdere, som sætter en ære i at udføre et job, hvor kundens behov er i centrum. Derfor er kvalitet, professionalisme og rettidighed nøgleord, som kendetegner vores virksomhed og værdier.

Vi arbejder både for private og erhverv

Vi kan løse opgaver for både private og erhverv i Ringsted, hvor vi har stor erfaring med både små og større opgaver. Er der for eksempel et ønske om at få renset fliser og efterfølgende imprægneret disse på et stort område, kan vi hurtigt fortælle dig, hvor lang tid det tager og ovenikøbet give dig en pris på arbejdet med det samme.

Vi er fokuseret på, at alle vores kunder skal have en god oplevelse, når de ansætter os til at udføre en opgave. Vi er nemlig godt klar over, at vores arbejde kan gribe ind i dagligdagen, og derfor forsøger vi at arbejde så diskret som muligt.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 25504006 eller brug kontaktformularen.

Vi kan håndtere både små og større fliseopgaver

Vi har fokus på glade kunder, og derfor er det også vigtigt, at vi gør dig opmærksom på, at vi kan tage os af både små som store opgaver. Vi har erfaring med at håndtere store projekter, hvor det eksempelvis drejer sig om fliserens og imprægnering af meget store arealer, men vi kan også løse de mindre opgaver. Det kan dreje sig om en havegang eller fliser på en terrasse, som trænger til en kærlig hånd.

Vi forsøger i øvrigt altid at udføre vores arbejde, så vi forstyrrer jer mindst muligt i dagligdagen. Derfor gør vi også en dyd ud af at overholde deadlines.

Fliserens Ringsted

Vi rense fliser for både private, erhverv og offentlige institutioner

Vi renser fliser i hele 4100 Ringsted

Miljøvenlig fliserens med hedevandsanlæg

Det er vigtigt at værne om miljøet. Både for vores egen skyld, men også af hensyn til kommende generationer. Derfor anvender vi kun midler, som er 100 % biologisk nedbrydelige og ikke udgør en sundhedsrisiko for hverken mennesker eller dyr.

Udover at levere et godt stykke arbejde fokuserer vi også på at behandle miljøet ordentligt. Vi bruger altid miljøvenlige produkter, uden at vi af den grund går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at fjerne alger, mos og flisepest uden at anvende kradse kemikalier.

Vores fliserenser køre også i HaslevRoskilde og København

Fliserens Ringsted

Kontakt os allerede i dag

Ret kontakt til os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at få bugt med fliserne i Ringsted, så du igen kan få en flot terrase, en smuk indkørsel eller andet, hvor alger og flisepest har gjort deres fremmarch.

Følg os

Ekspert Sami Sleiman

Ekspert i Fliserens at Ingen-Alger.dk
Sami har arbejdet med rens af fliser og algebehandling i mange år og kender til alle de problemer, der kan give grimme fliser. Mange års erfaring gør Sami til Eksperten, når du skal have renset fliser eller foretaget en algebehandling.
Ekspert Sami Sleiman
Følg os

Latest posts by Ekspert Sami Sleiman (see all)