Fliserens Jyllinge

Få pæne fliser igen – vi renser fliser og imprægnerer i Jyllinge 

De fleste af os har fliser mange steder på vores udendørsarealer, og det er irriterende, når de bliver sat til af mos, flisepest og almindeligt snavs, som kan være svært at få af. Vi tilbyder professionel fliserens og imprægnering i Jyllinge, så du ikke skal bekymre dig om det problem længere. Vi er et hold af professionelle, som har mange års erfaring med netop den type arbejde.

Derfor kan du også altid være sikker på, at du bliver mødt med kvalitet, et højt serviceniveau og ikke mindst et hold af specialister, der sætter en ære i at overholde deadlines.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 25504006 eller brug kontaktformularen.

Vi kan håndtere både små og store fliseopgaver

Vi har fokus på glade kunder, og derfor er det også vigtigt, at vi gør dig opmærksom på, at vi kan tage os af både små som store opgaver. Vi har erfaring med at håndtere store projekter, hvor det eksempelvis drejer sig om fliserens og imprægnering af meget store arealer, men vi kan også løse de mindre opgaver. Det kan dreje sig om en havegang eller fliser på en terrasse, som trænger til en kærlig hånd.

Vi forsøger i øvrigt altid at udføre vores arbejde, så vi forstyrrer jer mindst muligt i dagligdagen. Derfor gør vi også en dyd ud af at overholde deadlines.

Fliserens Jyllinge

Vi rense fliser for både private, erhverv og offentlige institutioner

Vi renser fliser og algebehandler i hele 4040 Jyllinge

Miljøvenlig fliserens med hedevandsanlæg

Det er vigtigt at værne om miljøet. Både for vores egen skyld, men også af hensyn til kommende generationer. Derfor anvender vi kun midler, som er 100 % biologisk nedbrydelige og ikke udgør en sundhedsrisiko for hverken mennesker eller dyr.

Udover at levere et godt stykke arbejde fokuserer vi også på at behandle miljøet ordentligt. Vi bruger altid miljøvenlige produkter, uden at vi af den grund går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at fjerne alger, mos og flisepest uden at anvende kradse kemikalier.

Vores fliserenser er også aktive i Stenløse FrederikssundØlstykke

Rensning af fliser i Jyllinge

Kontakt os allerede i dag

Ret kontakt til os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at få bugt med fliserne i Jyllinge, så du igen kan få en flot terrase, en smuk indkørsel eller andet, hvor alger og flisepest har gjort deres fremmarch.

Følg os

Ekspert Sami Sleiman

Ekspert i Fliserens at Ingen-Alger.dk
Sami har arbejdet med rens af fliser og algebehandling i mange år og kender til alle de problemer, der kan give grimme fliser. Mange års erfaring gør Sami til Eksperten, når du skal have renset fliser eller foretaget en algebehandling.
Ekspert Sami Sleiman
Følg os

Latest posts by Ekspert Sami Sleiman (see all)